Linda Viktorin tillträder som IR- och Marknadschef på ChargePanel AB

ChargePanel AB stärker bolaget genom att rekrytera Linda Viktorin till rollen som IR- och Marknadschef med start i början av sommaren.

Linda har många års erfarenhet av liknande roller inom olika branscher med en ekonomie licentiatexamen inom industriell marknadsföring i bakgrunden. Hon kommer närmast från LeasePlan Sverige, där hon i rollen som Marknadschef haft ett starkt fokus på laddlösningar och nollutsläppsmål.

Linda Viktorin kommenterar:
”Jag ser fram emot att arbeta med ChargePanel på deras fortsatta resa mot en hållbar framtid med nollutsläpp och förbättrad laddinfrastuktur. Bolaget har utvecklat en stark produkt när det gäller att leverera innovativa, säkra och hållbara lösningar till marknaden och jag ser fram emot att bidra till bolagets tillväxtresa och stärka ChargePanels varumärke ytterligare under de kommande åren.”

VD Jan Berggren kommenterar:
“Jag är mycket glad över att hälsa Linda välkommen till oss på ChargePanel. Linda är känd för sin höga kvalitet i såväl strategisk planering som operativt genomgörande och kommer att vara en mycket viktig del i vår kommunikation med aktieägare och marknaden.”