ChargePanel tecknar avtal med PSW Power & Automation AS

Stockholm den 26 September 2023

ChargePanel AB (publ) (“ChargePanel”) och PSW Power & Automation AS (“PSW”) har idag tecknat avtal gällande användning av ChargePanels Enterprisetjänst för den norska marknaden. PSW kommer använda tjänsten för drift av flyttbar laddinfrastruktur och för att hantera 360KWh DC-laddstationer.

Detta är det andra avtalet för ChargePanel på den norska marknaden och det första avtalet med ett företag specialiserat på både elektrisk infrastruktur och energilösningar samt att de är verksamma inom marin- och offshoreindustrin. Syftet med avtalet är att PSW ska kunna erbjuda sina kunder flyttbar laddinfrastruktur genom en containerlösning med stöd av ChargePanels Enterprisetjänst.

ChargePanel har nyligen sett en ökning av antalet förfrågningar från potentiella kunder på den norska marknaden. Marknaden är en del av hemmamarknaden och Bolaget kommer att arbeta aktivt för att tecknat ytterligare avtal under året.

“Att få möjlighet att teckna avtal med PSW är väldigt intressant för oss och öppnar upp ett helt nytt industrisegment. Även om avtalet inte är så stort i sin omfattning initialt så finns det en stor potential för tillväxt in till flera nya länder.” – Peter Persson, VD – ChargePanel AB (publ)

Om PSW Power & Automation AS
PSW Power & Automation levererar helhetslösningar inom elektrifiering och förnybar energi. Företaget är specialiserat på design och integration av elkraftsystem, elektiskt infrastruktur, energilagringssystem och styrsystem. Läs mer på företagets hemsida: www.pswpower.no

För mer information, vänligen kontakta:
Peter Persson, VD, ChargePanel AB (publ)
Email: peter.persson@chargepanel.com
Phone: +46 (0)8 120 325 01